Over ’t Hofseveld

Over ons

In onze praktijk ’t Hofse Veld zijn vijf fysiotherapeuten en een administratief medewerkster werkzaam. Daarnaast zijn er geregeld stagiaires van de Hogeschool Nijmegen. U kunt voor vele klachten van uw bewegingsapparaat bij ons terecht.
Wij behandelen op afspraak van maandag tot en met zaterdag. Ook in de avonden zijn wij geopend!

Indien u zich bij ons aanmeldt met een bepaalde klacht kiezen we, in samenspraak met u, voor de best aangewezen therapie.

Er wordt veel overleg gevoerd tussen de therapeuten onderling. Als uw klachten daar aanleiding toe geven wordt u behandeld door een specialistisch geschoolde fysiotherapeut.

Alle therapeuten zijn voortdurend bezig met nieuwe opleidingen en cursussen om het niveau van de behandelingen te blijven verbeteren en zo kwalitatief goede zorg te kunnen geven. Daarnaast wordt er samengewerkt met huisartsen en medische specialisten om een zo goed mogelijke zorg aan te bieden.

Geen verwijzing van arts nodig.
Sinds januari 2006 zijn fysiotherapeuten Direct Toegankelijk (DTF) en is het niet meer in alle gevallen nodig om een verwijzing voor fysiotherapie te hebben van de huisarts. Voor informatie hiervoor kunt u altijd contact opnemen met de praktijk tel. 0478 501743 of stuur een E-mail naar: info@hofseveld.nl.

Over onze Fysiotherapeuten

Alle fysiotherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Hiervoor dienen wij aan de onderstaande eisen te voldoen:

Inschrijving in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg)
Deelname klachtenregeling
Verplichte scholing
Behalen studiepunten door na- en bijscholing
Werken conform de KNGF-richtlijnen
Hanteren van kwaliteitsdeelsysteem
Voldoen aan de werkeis (de voorafgaande twee jaren gemiddeld 8 uur per week werkzaam zijn geweest als fysiotherapeut)

Wilt u bij de eerste afspraak in ieder geval meenemen:

Uw verzekeringsgegevens (verzekeringspas)
Verwijzing (alleen nodig bij verwijzing door huisarts of specialist)
Identiteitsbewijs
Handdoek

Het is raadzaam van tevoren de verzekeringspolis na te lezen om te kijken welk aantal behandelingen vergoed wordt door de zorgverzekeraar.