Lisa Broekmans

Ik ben Lisa Broekmans en woon in Wellerlooi. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan hardlopen, fitness, lezen en reizen.

Ik werk met veel enthousiasme, plezier en leergierigheid bij ’t Hofse Veld. Momenteel ben ik bezig met het verbreden en verdiepen van mijn kennis door het volgen van de master geriatriefysiotherapie. Naar verwachting zal ik hiervoor in 2021 afstuderen.

Geriatriefysiotherapie richt zich op verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen om kwetsbaar te worden, met de focus op het bewegend functioneren. De gemiddelde levensverwachting is fors aan het stijgen, dat zorgt ook voor een toename van chronische ziekten. Om de patiënt optimaal te kunnen behandelen werk ik samen met andere disciplines zoals huisarts, thuiszorg, ergotherapeut, diëtist en logopedist.

Daarnaast heb ik me extra gespecialiseerd in COPD en valpreventie.

Elke klacht is een puzzel, die ik op de juiste manier wil oplossen. Ik vind het belangrijk dat mensen vertrouwen hebben in hun behandelaar. Ik streef ernaar om vanuit deskundigheid en ervaring de beste behandeling te geven.

Specialisaties

Medical Taping Concept

COPD
Geriatrie Msc. i.o.