Evy Janssen

In 2014 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut bij fysiotherapie Zwiers. Ik wilde me ontwikkelen via een master binnen de fysiotherapie, maar was nog zoekende naar de richting.

Ik heb in het begin van mijn carrière verschillende cursussen gevolgd om bindweefsel gerelateerde klachten op te lossen. Het bindweefsel wordt niet altijd herkend als oorzaak van de klachten en daarom is het een uitdaging om hiermee te werken.

In 2016   ben ik begonnen met de opleiding master bekkenfysiotherapie.  De bekkenfysiotherapie is voor mij inmiddels een passie & uitdaging geworden, omdat je mensen helpt met klachten waarbij je niet meteen aan de (bekken)fysiotherapeut denkt. Problemen waarmee u bij mij terecht kunt, zijn: (pijn)klachten in het bekkengebied, plasklachten, ontlastingsklachten, klachten bij het vrijen en zwangerschaps gerelateerde klachten. Mannen hebben ook een bekkenbodem en kunnen ook problemen ondervinden in het bekkengebied. Bij mij staat de gehele mens en zijn hulpvraag centraal. We werken samen aan herstel!

Bekkenfysiotherapie

100%

Bindweefsel technieken

88%

Specialisaties

Bekkenfysiotherapie
Bindweefsel technieken